logo v

Tattoos

IMG min

Ga voor een betekenisvolle tatoeage

Een betekenisvolle tatoeage laten ontwerpen of een design laten maken van iets dat je gewoonweg mooi vindt? Daarvoor ben je V Fox Tattoo & Art aan het juiste adres. Ik adviseer je graag bij je keuze tussen een gewone of een medische tattoo. Afhankelijk van diverse factoren of de soort littekens die je hebt, selecteer ik de juiste techniek. Mocht je tekst in je tattoo willen laten verwerken, kan je op DaFont alvast inspiratie voor een lettertype opdoen. Enkele voorbeelden van mijn tattoostijl toon ik je in mijn portfolio.

Mijn aanbod

Kleine, middelgrote of grote tattoos? Voor mij geen enkel probleem!

Minitattoos

Minitattoos

Een verfijnde minitattoo kan ik waar dan ook op je lichaam plaatsen of ter opvulling in een groter geheel verwerken.
Meer info

Mediumtattoos

Mediumtattoos

Voor tattoos die een grotere diameter dan 5 cm hebben en kleiner dan A5-formaat zijn, kan je een mediumontwerp laten maken.
Meer info

Grotere tattoos

Grotere tattoos

Tattoos die groter zijn dan A5-formaat, beschouw ik als big pieces die vooral op je rug, borst, armen en benen goed uitkomen.
Meer info

FAQ

Edit Content

Onder de achttien kan je enkel met de toestemming en onder begeleiding van een ouder of voogd een tattoo laten zetten.

Edit Content

Ik zet geen piercings, maar kan je eventueel wel naar een ervaren piercer doorverwijzen.

Edit Content

Als je gevoelig voor bepaalde stoffen bent, laat je best eerst een bloedonderzoek door een huisarts uitvoeren. Op basis van je testresultaten kan ik bekijken welke inkt ik wel of niet kan gebruiken. Zo is er bij gekleurde inkt meer kans op een allergische reactie door de metalen die erin aanwezig zijn.

Al mijn producten hebben een E-keurmerk en zijn dus conform de Europese wetgeving. Waar mogelijk, gebruik ik trouwens dermatologisch geteste en/of veganistische inkt.

Edit Content

Nee, ik zou zelfs aanraden om te wachten tot na de borstvoedingsperiode. De inkt van je tattoo komt immers in aanraking met je bloed en zou een negatief effect op je moedermelk kunnen hebben.

Edit Content

Nee, je mag minstens drie weken lang niet zwemmen, (zonne)baden of naar de sauna gaan. Je tattoo is namelijk een open wonde en wordt op die manier aan bacteriën blootgesteld die infecties kunnen veroorzaken. Je huid kan niet optimaal genezen als die langdurig in water weekt of met zweet in contact komt.

Interesse in een tattoo?

Maak vandaag nog een afspraak in mijn tattooshop!